CRO vergadering in november

12-10-2020 223 keer bekeken 0 reacties

CRO-vergadering en Corona-maatregelen

Beste mensen,

Het is spijtig dat, vanwege de nieuwe aangescherpte Corona-maatregelen, we (wederom) niet in staat blijken te zijn om dit najaar een volwaardige CRO-vergadering te organiseren, waarbij we elkaar kunnen ontmoeten en spreken.

Inmiddels heb ik, voor de vakantieperiode, met een aantal van u een 1-op-1 gesprek kunnen houden. Dat was nuttig maar niet zoals het hoort. Voor dit najaar gaan we daarom als alternatief voor de reguliere vergadering, een CRO-vergadering online organiseren. We koersen daarbij op begin november.

Op de agenda staat dan in ieder geval de stand van zaken m.b.t het luchthavenbesluit; de kennismaking met de nieuwe directeur van de luchthaven, Matthijs de Haan, als opvolger van Meiltje de Groot; de kennismaking met de nieuwe beleidsmedewerker van de provincie, Carla Nikkels, als opvolgster van Gertjan van Eijk. En natuurlijk de follow up van de vorige vergadering.

Op onze website zullen we 14-dagen vòòr de digitale CRO-vergadering de agenda publiceren, zodat u zich op de hoogte kunt stellen en zich aan kan melden om een inlogcode te ontvangen.

Ik hoop u allen volgende maand online te kunnen begroeten.

Marcel van den Heuvel MDR

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen